Reading
Add Comment
Malzemeler
500 gr. az yağlı koyun kıyması
150 gr. kuyruk yağı
3 adet orta boy soğan
1 demet maydanoz
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı dövülmüş yaprak
kırmızı biber
Yapılışı
Soğan ve maydanozu ince ince kıyın. Kuyruk yağını da çift bıçakla incecik kıyın. Kıyma, tuz ve kırmızı biberi diğer gereçlerle karıştırıp iyice yoğurun.
Karışımı yumurta büyüklüğünde parçalara ayırın. Şişlerin üzerine avuç arasında sıkıştırarak geçirin. Üstlerini yağladıktan sonra, ızgara üzerinde çevirerek kızartın. Diğer kebablarda olduğu gibi servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder