Reading
Add Comment
Malzemeler
4 kabak
150 gr beyaz peynir
1 yumurta
1 kahve fincanı rende kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 demet dereotu
Kırmızı biber, tuz
Yapılışı
Kabakları bütün olarak tuzlu su içinde dirice haşlayın. Süzün ve bekletin. Diğer tarafta beyaz peynir, ince kıyılmıs dereotu ve yumurtayı püre şeklinde ezin.
Kabakları uzunlamasına bölüp bir fırın kabına yayın. Ortalarını küçük bir kaşık yardımıyla bosaltın. Çukur kısımlara hazırladığınız peynirli harcı doldurun. Üzerini kırmızı biberle süsleyin.
Zeytinyağını azar azar üzerinde gezdirin. Önceden kızdırılmıs fırında peynir eriyene kadar 10-12 dakika kızartın.
0 yorum:
Yorum Gönder